Hatten af for Egija

Tanto di cappello a Egija

 

"Selvom en hat ikke er en genstand, der vaskes under brug, måtte jeg finde den rigtige teknik til at fiksere farvestoffet på filten og opnå et resultat, der var strålende og langtidsholdbart.

Det lykkedes mig også at farve grosgrain-båndet (grogrè) på "Forestiere"-hatten ved hjælp af et Aybel-farvestof i en nuance, som jeg ikke havde kunnet finde andre steder , for at matche farven på læderet, der blev brugt til skyggen."

Disse vidunderlige hatte er fremstillet udelukkende i hånden af ​​Egija i Chapolala, Camargue, Frankrig. Egija forklarer:

"Aybel dye har givet mig mulighed for at realisere mine mest ambitiøse projekter. Det er billigt, let tilgængeligt og hurtigt at få fat på. For mig som hattemager åbner det dørene til ubegrænset kreativitet.

Jeg skal være tålmodig, for jeg skal påføre op til 5 lag farvestof for at få det ønskede udseende og intensitet, velvidende at der kan gå mere end 24 timer mellem det ene lag og det andet, før filten tørrer, hvilket kræver skylning og kontrol af resultatet på det tørre produkt på hvert trin.

 

 

Jeg har en uddannelse i billedkunst, tekstilgren, så jeg kan forsikre dig om, at viljestyrke og kreativitet er nok til at skabe de projekter, du har forestillet dig."

Tak Egija for at dele dit arbejde med os hos Aybel!

Besøg Egijas meget interessante hjemmeside for at se samlinger af hendes smukke håndlavede hatte og mere! www.chapolala.com

 

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Oplev Aybel-produkter